Narvik

Paimenpahasten kuningaskunta

Tämä on virtuaalikennel, vain Suomeksi!
This is a SIM-game kennel, only in Finnish!Tervetuloa sinä muukalainen, joka olet tänne meille saakka eksynyt! Olisi toki mukava tietää miten olet tänne saapunut. Joten tulehan toki peremmälle ja istahdappa vaikka kahvikupposen ääreen, jos vain koirankarvat eivät sinua haittaa. Näit varmaankin että tuossa talon yläpuolella, valkoiseen puulaattaan on kaiverrettu nimi Narvik? Se on tämän kennelin nimi.

Meillä majailee tämmöinen saksalaisverta uhkuva koiralauma, eivät ne sinua ole syömässä vaikka vähän saattavat haukkuakin ja säntäillä jaloissa. Mukavia koiria nuo kaikinpuolin ovat ja aivan varmasti ottavat sinut mielellään hännät heiluen vastaan. Saatat saada kuolaisen jalkapallon syliisi, joten en suosittele laittamaan mitään parhaimpia vaatteita yllesi. Meiltä kun et selviä ilman koirankarvoja - ja kuolaa! Saksassa, jonkin matkan päässä Berliinistä mukavalla maaseudulla sijaitsen koirieni kanssa omakotitalon tyyppisessä hirsimökissä. Koirat asuvat kumminkin pääosin ulkorakennuksessa, mutta kyllä ne pääsevät sisätiloihinkin minun seurakseni sohvan valloittamaan. Sekä jos on kamalan huono ilma / kovat pakkaset, niin koiruudet tulevat sisälle yöksi. Päivät ne saavat olla ulkotarhauksella halutessaan. Koska talon alakerran ovi on sen varalta talvisin auki, jos saksalaiset haluavat jossain vaiheessa sisälle lämpimämpään. Myöskin koirien kanssa treenaillaan 5-6 päivää viikossa ja 1-2päivää ovat sitten niitä "vapaapäiviä", jolloin koirat saavat levätä ja reuhata keskenään ilman treenejä.

Mitään ihmeellistä koiramäärää en osaa sanoa, mutta kokonaisuudessaan se koostunee käyttölinjaisista saksanpaimenkoirista. Miten kukin mihinkin lajiin sopii, jokaiselle koiralle sumplitaan oma kisakalenteri mihin otetaan maksimissaan 4lajia, joissa lähdetään kilpailemaan. Juurikin sellaisissa lajeissa, mitkä soveltuvat, mutta kaikki nämä ovat minulla yhtä rakkaita, menestyivät kisakentillä / kehässä tai eivät.

Yhteyttä saat myöskin sähköpostitse tai karvaturrit -foorumilta (Cookiemonster)
Olen myös virtuaalisen saksanpaimenkoiraliiton (vSPL) jäsen!

Crissu & saksalaiset