Gloomkiller

Vähän kasvatustoiminnasta

Kennelissä kasvatetaan suurella sydämellä lyhytkarvaisia collieita, niin käyttöön kuin miksei näyttöönkin. Itse kasvattajana painotun kisautuspuolella käyttölajeihin, mutta varmasti koiriamme näkyy myös näyttelykehissä. Ja muutenkin vanhemmilta odotan tietenkin hyvää luonnetta, rodunomaisuutta ja terveyttä.

Vaikka itse pyrin kilpailemaan koirieni kanssa mahdollisimman aktiivisesti virallisissa kilpailuissa, en minkäänlaisena ehdottomana pakkona nää sitä kasvattieni omistajien kohdalla. Jos omistaja on tottunut kilpailuttamaan koiriaan epävirallisissa kilpailuissa, niin se on minulle ihan ok. Tärkeintä on se, että koirat tulevat saamaan mainiot ja pitkäaikaiset kodit itselleen.
Mahdollisuus sijoitusnarttuunkin on, jos semmoinen sattuu kiinnostamaan. Omistajan kanssa sovitaan keskenään mitä kisapuolen tavoitteita haluan koiralta ennen jalostuskäyttöä, pentueen jälkeen koiran omistajuus siirtyy kokonaan omistajalle. +Kyseisestä pentueesta omistajalla on etuoikeus varata halutessaan pentu, jos tahtoo.

Jokaiselle kasvatille lähtee aina mukaan jalostusoikeus, ellei asiasta ole erikseen muuta mainittu. Olisi kuitenkin enemmän kuin mieluista kuulla pentuesuunnitelmista tulevaisuudessa, sillä hyvinkin mahdollisesti olen kiinnostunut varaamaan yhden pennun itselleni tänne. Kuulumisia ei ole mikään pakko kertoa jos ei itse halua, ellei koiran elämässä tapahdu muita suurempia muutoksia (osoitteen muutos/muutto uudelle omistajalle, tai menehtyminen).
Uudet omistajat eivät rekisteröi koiria vFCIn rekisteriin, vaan minä teen sen heti kun olen pentujen sivut saanut.
Ilmoitan rekisterinumerot turrilan topicissa.

Kasvateille tulee nimen etuliitteeksi Gloomkiller, mitä ei saa koiran elämän aikana mennä muuttamaan tai poistamaan. Täten kennelini kasvatit on helpompi tunnistaa virtuaalimaailmassa.

☆ Pentuesuunnitelmat

Gloomkillerin alustavat pentuesuunnitelmat löytyvät alta.
Yhdistelmät saattavat vielä muuttua, eivätkä välttämättä toteudu täysin tässä järjestyksessä.

JoikaLyyli