Gloomkiller

Tervetuloa!

virtuaalikennel, vain Suomeksi!
a SIM-game kennel, only in Finnish!

Olet jostakin vallan mystisestä syystä eksynyt tänne meille saakka, ja varmasti ihmettelet että missä ihmeessä oikein olet? Ympärillä näet vain utuista vuoristoa ja laakeita niittyjä, olet siis saapunut Puolaan saakka. Sijaitsemme melko lähellä tunnettuja tatravuoria, mitkä ovat Puolan ja Slovakian rajalla.

Kennel on pistetty aluilleen elokuun 02. päivä 2018, kun olin jo jonkun aikaa miettinyt että haluaisin ottaa vielä yhden kennelin aikaisempien mukaan. Rotuvalinta oli yllättävänkin helppo, koska olen jo pitkähkön aikaa halunnut kasvattaa lyhytkarvaisia collieita. Mutten ollut ensin varma, kyhäilisinkö niille oman kennelin vaiko en. Näin tässä sitten kumminkin kävi, ja Gloomkiller sai sujuvasti alkunsa virtuaalimaailmassa.
Colliet ovat miellyttäneet itseäni aina niin ulkonäöllisesti, kuten myös luonteeltaan ja monipuolisuudellaan. Alunperin meillä kasvatettiin myös pitkäkarvaisia suipponokkia, mutta niiden kasvatus päättyi syyskuun 30. päivä 2022.

Hoitajatoimintaa meiltä ei valitettavasti löydy, sillä koirien kanssa tähdätään vain kisa-, että jalostuskäyttöön nyt ja tulevaisuudessa. Vaikka Gloomin koiria tullaankin mahdollisimman akiivisesti osallistuttamaan kilpailuihin, niin kyllä meiltä löytyy myös niitä vapaapäiviä koirille kuin ohjaajallekin. Näinä päivinä heitetään treenit narikkaan ja ollaan vaan, tehdään sitten jotain muuta kivaa tai ollaan liki tekemättä. Pointti on kumminkin se, etteivt ne päivät tule olemaan pelkkää treeniä ja treenin toistoja. Sillä täytyyhän koirienki pitää se polte ja mielenkiinto hommassa, muuten koko treenistä saati kisoista ei tulisi yhtään mitään loppupeleissä.

- Crissu & suipponokat
Sähköposti - Karvaturrit (Crissu)
Jos et vieläkään päässyt jyvälle mikä virtuaalikennel on, suosittelen lukemaan virtuaalikoiramaailman esittelyn
Kuulumme myöskin virtuaaliseen collieliittoon

Kuvaluvat
Collie Smooth | Wicani | Sassari | Eldvidzh
Gold Heathbell
Tutustuthan muihinkin kasvattajiin?
Standby's | Duskarra | Valhallan | Hehkuvan
Carminian | Sotasielun | Joystorm