Gloomkiller

Collieita Puolan mailla

Kuten jo etusivullakin on mainittu, Gloomkiller sai alkunsa vuoden 2018 elokuussa. Olin jo jonkun aikaa pyöritellyt mielessäni taas uuden kennelin perustamista, sillä en kuitenkaan halunnut liittää collieita yhteen muiden kenneleiden kasvatusrotujen kanssa. Nimi osui silmään karvaturrit-foorumilla, missä eräässä topicissa oli lista nimivaihtoehdoista virtuaalikenneleille. Gloomkiller-nimi oli ehdottomasti se minkä halusin itselleni, ennen kuin joku muu nappaa sen nenän edestä.
Iso poikkeus aikaisempiin kenneleihin verrattuna tällä kertaa oli tekstien luominen sivuille, jotenkin se tuntui uskomattoman hankalalta ja pakkopullalta. Jossain vaiheessa teki mieli lyödä hanskatkin jo tiskiin, kun edes minkäänlaista suht järkevää etusivun tekstin pätkää ei saanut aikaiseksi.
Yleensä tämä ei ole ollut minkäänlainen ongelma.
Koiriakaan meille ei vähään aikaan kennelin perustamisesta edes tullut, koska halusin saada sivut edes jotenkin päin valmiiksi. Myös ulkoasu vaihtui ties kuinka monesti, kun mikään ei ikinä sittenkään näyttänyt hyvältä. Mutta nyt olen päättänyt pysyä tässä nykyisessä mahdollisimman pitkään.

Lisää tekstiä tulee ajanmittaa.