Gloomkiller

Collieita Puolan mailla

Kuten jo etusivullakin on mainittu, Gloomkiller sai alkunsa vuoden 2018 elokuussa. Olin jo jonkun aikaa pyöritellyt mielessäni taas uuden kennelin perustamista, sillä en kuitenkaan halunnut liittää collieita yhteen muiden kenneleiden kasvatusrotujen kanssa. Nimi osui silmään karvaturrit-foorumilla, missä eräässä topicissa oli lista nimivaihtoehdoista virtuaalikenneleille. Gloomkiller-nimi oli ehdottomasti se minkä halusin itselleni, ennen kuin joku muu nappaa sen nenän edestä.
Iso poikkeus aikaisempiin kenneleihin verrattuna tällä kertaa oli tekstien luominen sivuille, jotenkin se tuntui uskomattoman hankalalta ja pakkopullalta. Jossain vaiheessa teki mieli lyödä hanskatkin jo tiskiin, kun edes minkäänlaista suht järkevää etusivun tekstin pätkää ei saanut aikaiseksi.
Yleensä tämä ei ole ollut minkäänlainen ongelma.
Koiriakaan meille ei vähään aikaan kennelin perustamisesta edes tullut, koska halusin saada sivut edes jotenkin päin valmiiksi. Myös ulkoasu vaihtui ties kuinka monesti, kun mikään ei ikinä sittenkään näyttänyt hyvältä. Mutta nyt olen päättänyt pysyä tässä nykyisessä mahdollisimman pitkään.

Ajatella kuinka nopeasti vuodet on kuitenkin vierähtäneet tämänkin kennelin kanssa. On tullut hienoja koiria muilta meille, kuten myös Gloomkillerin kasvatteja muille pitkin virtuaalimaailmaa.

30.09.2022. Nyt kuitenkin tavallaan ajattelin sulkea yhden pienen oven, ja karsia collieista pitkäkarvaiset pois meidän kasvatustoiminnasta. Jotenkaan pehkot ei enää tuntuneet siltä omalta jutulta, ja sen alkoi huomata jo tuontikoiriakin meille tuodessa. Ne pääsääntöisesti olivat aina lyhytkarvaisia collieita. Ja sama homma alkoi olla pentueiden kohdalla, pehkoja meille ei oikeastaan tullut kuin pieni kourallinen verrattuna nahkoihin. Joten miksi pitää pehkoja menossa mukana, kun itse kasvattajalla ei enää mielenkiinto niihin riittänyt.
Tottakai loput pehkot mitä meillä vielä asuu, kisaillaan loppuun ja saavat muutenkin ihmetellä virtuaalimaailman menoa jonkun tovin. Jos ei muuten, niin pyörähdetään vaikka näyttelyissä jos niiden aikana vielä noita karvapalloja meillä vielä asuu. Automaattisesti nyt heti ne eivät missään nimessä mene. Vasta sitten kun siltä itsestäni siltä tuntuu.
Tässä toisaalta oli hyvä sauma kirjoittaa pieni pätkä Gloomin tälle sivulle, mihin on pitänyt kirjoittaa varmaan jo pari vuotta jotain fiksua lisää.