Paimenpahasten kuningaskunta


Tervetuloa sinä muukalainen, joka olet tänne meille saakka eksynyt! Olisi toki mukava tietää miten olet tänne saapunut. Joten tulehan toki peremmälle ja istahdappa vaikka kahvikupposen ääreen, jos vain koirankarvat eivät sinua haittaa. Näit varmaankin että tuossa talon yläpuolella, valkoiseen puulaattaan on kaiverrettu nimi Narvik? Se on tämän kennelin nimi.

Meillä majailee tämmöinen saksalaisverta uhkuva koiralauma, eivät ne sinua ole syömässä vaikka vähän saattavat haukkuakin ja säntäillä jaloissa. Mukavia koiria nuo kaikinpuolin ovat ja aivan varmasti ottavat sinut mielellään hännät heiluen vastaan. Saatat saada kuolaisen jalkapallon syliisi, joten en suosittele laittamaan mitään parhaimpia vaatteita yllesi. Meiltä kun et selviä ilman koirankarvoja - ja kuolaa! Saksassa, jonkin matkan päässä Berliinistä mukavalla maaseudulla sijaitsen koirieni kanssa omakotitalon tyyppisessä hirsimökissä. Koirat asuvat kumminkin pääosin ulkorakennuksessa, mutta kyllä ne pääsevät sisätiloihinkin minun seurakseni sohvan valloittamaan. Sekä jos on kamalan huono ilma/kovat pakkaset, niin koirat viettävät aikansa sisätiloissa. Ulos on rakennettu myös suuri aitaus, mihin koirat pääsevät kulkemaan pitkin päivää halutessaan. Myöskin koirien kanssa treenaillaan 5-6 päivää viikossa ja 1-2päivää ovat sitten niitä "vapaapäiviä", jolloin koirat saavat levätä ja reuhata keskenään ilman treenejä.
Mitään ihmeellistä koiramäärää en osaa sanoa, mutta kokonaisuudessaan se koostunee käyttölinjaisista saksanpaimenkoirista.

Yhteyttä saat myöskin sähköpostitse tai karvaturrit-foorumilta (Crissu).

Crissu & saksalaiset