Vauvoja saksalaisittain

Miten olet vieläkin meidän matkassa? Ihan mahtavaa, että olet jaksanut jo tänne saakka. Tässä pienessä kohdassa hypätäänkin suloisuuden maailmaan, nimittäin pentuejutut tulevat löytymään täältä (kasvatustyyli, sekä suunnitelmat). Pentueita kennelin nimen alle tulee melko vaihtelevasti, mutta karkeasti arvioiden 1-3 vuodessa. Riippunee myös paljon kysynnästä, sekä miten minulla itselläni sillä hetkellä on sopivia koiria pentueita varten.
Kuitenkin molempien vanhempien tulee olla perusterveitä, hyväluustoisia ja rodunomaisia saksanpaimenkoiria. Pentueiden vanhempina tullaan pääpainotteisesti käyttämään käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria, mutta koirien suvuista saattaa löytyä myös seka-,tai näyttölinjaisia yksilöitä. Mutta se ei ole mikään ongelma pentuesuunnitelmissa lainkaan. Myös itse mahdollisesti voin käyttää vanhempina sekalinjaisia yksilöitä, jos vanhemmat muuten ovat itseäni runsaasti miellyttäviä. Myöskin laatu korvaa määrän, ei sillä ole väliä syntyykö pentuja 2 vai 6, kunhan nekin ovat terveitä ja terhakoita pieniä saksanpaimenkoiran alkuja. Kaikki pennut tullaan rekisteröimään minun toimestani, näin vältytään mahdollisilta tuplarekkauksilta.

Luovutan mielellään yhden pennun kiinnostunutta kohden, en odota mitään himokisaamista uusilta omistajilta. Kunhan vaan koira ei jää tyhjänpantiksi/nurkkaan pölyyntymään, saksanpaimenkoira kun kumminkin on monipuolinen rotu. Kilpailulajeja on vaikka kuinka paljon, missä haluaa lähteä näiden kanssa kisailemaan.
Luovutan kasvattejani virtuaalikenneleihin, mutta mahdollisesti myös virtuaalihoitoloihin- ja talleihin. Kunhan vain sivut ovat selkeät, se on pääasia.
Kaikille kasvateille tulee virallisen nimen perään kasvatusnimi of Narvik, mitä ei saa missään vaiheessa poistaa/mennä muuttamaan.

Sijoituspentu?
Sijoitukseenkin annan pennun mielelläni, jos joltain semmoiseen kiinnostusta löytyy. Sijoituskoiraltakaan en odota mitään himokisaamista-, tai tarkkoja deadlineja milloin pitäisi olla siinä ja tässä lajissa valioitunut tmv. Ihan mennään uuden omistajankin tahtiin, miten tykkää koiriaan kisata.
Käytän sijoituskoiraa kerran itse jalostukseen, minkä jälkeen omistajuus siirtyy kokonaan uudelle omistajalle. Omistaja voi myös itse käyttää koiraa jalostukseen myöhemmin, jos haluaa.
Sijoitusasioista tarkemmin keskustelen sitten kiinnostuneen kanssa turrilan puolella, ja räätälöidään molemmille sopiva kaava, miten edetään ja missä vaiheessa kasvatilla pentueen teetän.

Suunnitteilla

Alle listataan Narvikiin suunnitteilla olevia pentueyhdistelmiä. Pentueet eivät välttämättä toteudu tässä järjestyksessä.

RenzoGlitter