Vauvoja saksalaisittain

Miten olet vieläkin meidän matkassa? Ihan mahtavaa, että olet jaksanut jo tänne saakka. Tässä pienessä kohdassa hypätäänkin suloisuuden maailmaan, nimittäin pentuejutut tulevat löytymään täältä (kasvatustyyli, sekä suunnitelmat). Pentueita kennelin nimen alle tulee melko vaihtelevasti, mutta karkeasti arvioiden 1-3 vuodessa. Riippunee myös paljon kysynnästä, sekä miten minulla itselläni sillä hetkellä on sopivia koiria pentueita varten.
Kuitenkin molempien vanhempien tulee olla perusterveitä, hyväluustoisia ja rodunomaisia saksanpaimenkoiria. Pentueiden vanhempina tullaan pääpainotteisesti käyttämään käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria, mutta koirien suvuista saattaa löytyä myös seka-,tai näyttölinjaisia yksilöitä. Mutta se ei ole mikään ongelma pentuesuunnitelmissa lainkaan. Myös itse mahdollisesti voin käyttää vanhempina sekalinjaisia yksilöitä, jos vanhemmat muuten ovat itseäni runsaasti miellyttäviä. Myöskin laatu korvaa määrän, ei sillä ole väliä syntyykö pentuja 2 vai 6, kunhan nekin ovat terveitä ja terhakoita pieniä saksanpaimenkoiran alkuja. Kaikki pennut tullaan rekisteröimään minun toimestani, näin vältytään mahdollisilta tuplarekkauksilta.

Luovutan mielellään yhden pennun kiinnostunutta kohden, en odota mitään himokisaamista uusilta omistajilta. Kunhan vaan koira ei jää tyhjänpantiksi/nurkkaan pölyyntymään, saksanpaimenkoira kun kumminkin on monipuolinen rotu. Kilpailulajeja on vaikka kuinka paljon, missä haluaa lähteä näiden kanssa kisailemaan!
Luovutan kasvattejani virtuaalikenneleihin, mutta mahdollisesti myös virtuaalihoitoloihin- ja talleihin. Kunhan vain sivut ovat selkeät, se on pääasia.
Kaikille kasvateille tulee virallisen nimen perään kasvatusnimi of Narvik (ent. vom Sauer Regen/HELL Monroe's), mitä ei saa missään vaiheessa poistaa/mennä muuttamaan!

Sijoituspentu?
Sijoitukseenkin silloin tällöin voin yhden pennun antaa, jos joltain semmoiseen vaan kiinnostusta löytyy. Sijoituskoiraltakaan en odota mitään himokisaamista kokoajan / tarkkoja deadlineja milloin pitäisi olla siinä ja siinä lajissa valioitunut tmv. Ihan mennään uuden omistajankin tahtiin, miten tykkää koiriaan kisata. (: Yleensä käytän sijoituskoiraa ainakin kerran jalostukseen, minkä jälkeen omistajuus siirtyy kokonaan uudelle omistajalle. Mutta sijoitusasioista itsessään keskustelen sitten kiinnostuneen kanssa mm. sähköpostitse paremmin ja räätälöidään molemmille sopiva kaava, miten edetään ja missä vaiheessa kasvatilla pentueen teetän / käytän jalostukseen (Siis mitä tuloksia odotan etc.)

Suunnitteilla

Ei pentuesuunnitelmia