Stepmaker's

Stepparit - missä vauhti ei päätä huimaa

Stepmaker's on virtuaalikennel, asustelemme ihan täällä Suomenmaalla, Raahen seutuvilla. Kennelissä kasvatetaan pienimuotoisesti venäjänvinttikoiria. Kennel on siis täysin virtuaalinen, eikä mikään sivulla tapahtuva/oleva liity oikeaan elämään mitenkään.

Mielenkiinto näihin upeisiin vinttikoiriin iski jo pitkän aikaa sitten, koska tässä rodussa vaan on sitä jotain. Yleensä minua näkee enemmän paimenkoirien kanssa hääräämässä kahden muun kennelin kanssa, mutta tällä kertaa halusin kokeilla jotain itselle ihan uutta rotua. Mietin pitkän aikaa että mikä ihme voisi olla semmoinen rotu, johon ihastuisin ja se veisi niinsanotusti mennessään. Jostain sitten vaan putkahti mieleen venakot, tässä rodussa on vaan sitä jotain mikä iskee todella lujaa. Muukin kuin vallan upea ulkonäkö, jotenkin kaikkeudessaan venäjänvinttikoira on vaan, kaunis rotu. Se on melkeimpä kuin se kallis koriste-esine siellä vitriinin päällä, niin huomiota herättävä ja hieno.

Crissu & vauhdikkaat vinttarit
Sähköposti - Karvaturrit (Cookiemonster)

Jos nyt et vieläkään oikein päässyt jyvälle mikä virtuaalikennel on, suosittelen lukemaan virtuaalikoiramaailman esittelyn


Kurkkaa myös

Super Fast
Lasikeijun
Saragis
Gazer's
vFCI
VMKL
Karvaturrit